O serwisie

W życiu człowieka istnieją trzy podstawowe przyjemności. Jedna z nich to jedzenie, druga – gotowanie (lub odwrotnie). Pozostałych nie będziemy reklamować. Jeść w zasadzie każdy potrafi, choć i tu zdarzają się wyjątki, natomiast gotować – też każdy potrafi, choć nie każdy o tym wie. Jeśli chcesz wejść na drogę samopoznania i odkryć w sobie kucharza, jest na to tylko jeden sposób. GOTUJ.pl!

Niektórym jednak nie wystarcza proste pichcenie. Ich ambicje wyrastają ponad gorące kubki, parówki z mikrofali czy nawet płatki śniadaniowe kunsztownie zmieszane z mlekiem. Chcą zdobywać szlify w kucharskim rzemiośle, by w końcu awansować do kulinarnej ekstraklasy. W tym przypadku sprawa może być nieco trudniejsza, ale rozwiąznie również jest tylko jedno: GOTUJ.pl.

Niezależnie od tego, czy dopiero uczysz się obsługi chochli, czy już dawno odkryłeś w sobie artystę smaku – tu znajdziesz się wśród swoich. Społeczność GOTUJ.pl skupia się wokół jednego celu: pisania poezji dla podniebienia. Są wśród nas eksperci, są przyszli eksperci, są i niejadki (również eksperci), które na śniadanie przeżuwają korzeń mniszka lekarskiego przystrojony listkiem pietruszki, kolacji nie jedzą już po 16, a mimo to dbają o kompozycję estetyczną talerza i harmonię smaku.

Gusta są różne, potrzeby rozmaite. Jedni piszą kulinarne eposy, inni komponują dietetyczne haiku, ale wszyscy na GOTUJ.pl mają coś ciekawego do powiedzenia i istotnego do przekazania. Dołącz do nas – podziel się swoją wiedzą, pasją i fantazją. Skorzystaj z pomysłowości innych i wzbogać ją własnymi koncepcjami, a następnie... podaj dalej!

Ale ostrzegamy! Gdy przekroczysz bramy naszego serwisu, już się z nami łatwo nie rozstaniesz. Jeszcze nie wiesz dlaczego?

Bo jesteśmy mniam.

 

 

 

Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję