Zostań ekspertem

 
Kim jest ekspert Gotuj.pl? Mówiąc bez ogródek, to prawdziwy fachura, żonglujący pięcioma rumsztykami jedną ręką, podczas gdy druga obiera ziemniaki ze skórki o grubości 0,25 mm, jednocześnie...

No dobrze, nie będziemy zawstydzać konkurencji i ograniczymy się do formalnej prezentacji naszej kadry. Otóż, skromnie rzecz ujmując, ekspert to taki użytkownik serwisu, który posiada prawo do oceniania i akceptowania przepisów dodawanych przez innych użytkowników. Co go do tego predestynuje? Patrz wyżej. Jeśli dopiero uczysz się obsługi kuchennych eksponatów – nie martw się. Wszystko się zmieni, gdy przyjmiemy Cię do naszej kulinarnej ligi.

Aby zostać ekspertem GOTUJ.pl, należy być aktywnym użytkownikiem serwisu. Łowieniem talentów zajmuje się administrator serwisu, szpiegujący czujnym okiem, kto zdradza namiętność do brokułów duszonych w sosie śmietanowo-serowym, kaszy jaglanej ze szpinakiem i skwarkami, pstrąga zapiekanego z boczkiem, lasagne z sosem beszamelowym i pieczarkami mmmmm... Yyy... Aha, następnie administrator serwisu kontaktuje się z użytkownikiem zdradzającym odpowiednie namiętności i nadaje mu specjalne uprawnienia. Na czym polegają te szczególne moce?

Eksperci:
- mogą dodawać przepisy, książki kucharskie oraz artykuły, które zostają opublikowane w serwisie od razu, bez konieczności akceptacji ze strony innych użytkowników,
- przez ocenianie przepisów, książek kucharskich oraz artykułów innych użytkowników biorą aktywny udział w tworzeniu całego serwisu,
- cieszą się uznaniem innych użytkowników,
- posiadają profil oznaczony znaczkiem „expert”,
- są pierwsi w rankingu użytkowników,
- ich aktywność jest oznaczona jako „expert”.

 

Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję