Banan z masłem orzechowym i amarantusem

(wege)

Najlepsze śniadania są na słodko i koniec kropka! Oto moja propozycja na smaczny, pożywny i ślicznie wyglądający posiłek! Popping z amarantusa możecie zastąpić preparowanym ryżem.

gotowe w 10 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 10 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Banany obieramy ze skórki. Nożem smarujemy dokładnie powierzchnię owoców (jeżeli masło jest zbyt twarde, zostawcie je na chwilę w cieple lub włóżcie do kąpieli wodnej).

  2. 2
    Step2Logo

    Na tackę wysypcie trochę poppingu z amarantusa i obtoczcie dokładnie. Zróbcie tak samo z drugim owocem.

  3. 3
    Step3Logo

    Pokrójcie banany na małe kawałki i podajcie ze szklanką soku pomarańczowego lub kawą z syropem smakowym. Smacznego!

Banan z masłem orzechowym i amarantusem
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję