Jajka faszerowane porem

Dodaj ocenę
Ocena 5
Oddano 1 głos. Średnia ocena: 5

(natalina4)

Palce lizać .

gotowe w 1 godzina 10 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 45 minut Gotowanie: 25 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Jajka ugotować na twardo i przeciąć na pół, po czym wyjąć żółtka. Dodać do nich starte sery, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz drobno posiekany koperek i por. Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce, podsmażyć na maśle i dołożyć do pozostałych składników. Doprawić i wymieszać. Gotowym nadzieniem nafaszerować połówki jajek,

Jajka faszerowane porem
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Dodaj nową opinie
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać komentarz
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję