Krewetki w panierce przepis

Tomasz (gotujpl) Tomasz

Panierowane krewetki, prócz wyśmienitego smaku ryby, pozwalają również na dodatkową radość z chrupiącej panierki. Tak podane krewetki to świetna przystawka, zwłaszcza jeżeli uzupełnimy ją kilkoma sosami.

gotowe w 15 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 5 minut Gotowanie: 10 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Rozgrzewamy olej w dużej patelni.

  2. 2
    Step2Logo

    Zanurzamy krewetki w jajku, a następnie obtaczamy w tartej bułce.

  3. 3
    Step3Logo

    Smażymy w gorącym oleju.

  4. 4
    Step4Logo

    Podajemy z sosami.

Krewetki w panierce przepis
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję