Krewetki z kolendrą i czosnkiem

(fastfood)

Krewetki możemy przygotować na tak wiele sposobów, że trudno będzie spróbować wszystkich. Warto jednak podjąć wyzwanie! Oto kolejna propozycja... krewetki z kolendrą i czosnkiem.

gotowe w 15 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 5 minut Gotowanie: 10 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Oczyszczone krewetki nacinamy od środka i kładziemy na rozgrzaną patelnię. Czosnek i kolendrę siekamy, dosypujemy. Na koniec przyprawiamy solą.

  2. 2
    Step2Logo

    Przed podaniem rozkrawamy cytrynę i układamy obok krewetek. Smacznego!

Krewetki z kolendrą i czosnkiem
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję