Naleśniki na piwie

(wege)

Znudziły się Wam tradycyjne naleśniki? Może więc warto spróbować naleśników na piwie? Są delikatniejsze od tych na mleku i idealnie smakują ze słonawym farszem - szpinakiem, kapustą albo grzybami. Dla tych, którzy nie lubią piwa - można je zastąpić wodą gazowaną.

gotowe w 20 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 5 minut Gotowanie: 15 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Wszystkie składniki wrzucamy do miski i miksujemy na gładką masę.

  2. 2
    Step2Logo

    Smażymy na odrobinie oleju, aż będą złotawe z obu stron.

  3. 3
    Step3Logo

    Podajemy z farszem - kapustą z grzybami, grzybami lub po prostu z sosem czosnkowym. Smacznego!

Naleśniki na piwie
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Dodaj nową opinie
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać komentarz
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję