Pomidory nadziewane sałatką jarzynową

(bezglutenowa)

Dojrzałe pomidory zachwycają czerwienią i głębokim smakiem. Nadzienie w formie sałatki idealnie połączy się z wilgocią miąższu i podbije podniebienia domowników.

gotowe w 15 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 10 minut Gotowanie: 5 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Marchewkę obieramy i gotujemy. Jabłko pozbawiamy skórki i wraz z marchewką i ogórkami, kroimy w kostkę. Dorzucamy groszek, przyprawiamy i mieszamy z majonezem.

  2. 2
    Step2Logo

    Umytym pomidorom odcinamy "kapelusz" i wydrążamy łyżeczką. Do środka wkładamy sałatkę i posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Nakładamy odciętą część pomidora.

  3. 3
    Step3Logo

    Podajemy na liściach sałaty, oprószone szczypiorkiem. Smacznego!

Pomidory nadziewane sałatką jarzynową
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję