Recyklingowa sałatka

Aleksandra Skarzyńska (bilcia) Aleksandra

Sałatka ta jest prostym sposobem na wykorzystanie resztek z obiadu.

gotowe w 45 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

  • ryżu z poprzedniego dnia 100 gram
  • mięsa z poprzedniego obiadu 200 gram
  • mrożonego kalafiora 1 opakowanie
  • ogórka kiszonego 3 sztuki
  • majonezu 2 łyżki
  • jogurtu 2 łyżki
  • musztardy 1 łyżeczka

Przygotowanie: 15 minut Gotowanie: 15 minut Dodatkowo: 15 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Ryż mieszamy z mięsem. Ogórka kroimy w kosteczkę dorzucamy do reszty. Kalafiora gotujemy, studzimy dodajemy do sałatki. Wszystko razem mieszamy.

  2. 2
    Step2Logo

    Z majonezu, musztardy i jogurtu przygotowujemy sos, który następnie dodajemy do sałatki. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Recyklingowa sałatka
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję