Twoja notatka
Zaloguj się
lub
zarejestruj się
aby dodać notatkę
- Dodaj do książki kucharskiej
- Dodaj do listy zakupów
- Dodaj do ulubionych
- Drukuj
- Wyślij na maila do siebie
- Wyślij artykuł na maila znajomego
Przygotowanie: 20 minut Gotowanie: 60 minut
Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:
Metoda przygotowania:
-
1
ugotowane buraczki pokrój w słupki o grubości 0,5 cm
-
2
dodaj cebulę pokrojoną w drobną kostkę
-
3
zrób winegret: musztardę, pieprz,cukier, kwasek cytrynowy lub sok z cytryny zalej odrobiną wody ,mieszaj aż się trochę rozpuści
-
4
dodaj stopniowo mieszając olej rzepakowy aż wszystko się połączy
-
5
po ostygnięciu buraczków połącz wszystko razem i delikatnie wymieszaj
-
6
sos ma być słodko kwaśny według uznania

Dodaj nową opinie
Zaloguj się
lub
zarejestruj się
aby dodać komentarz