Surówka z kapusty czerwonej z rodzynkami

Wiktoria (cysia) Wiktoria

Najlepszy dodatek do mięsa i ryby.

gotowe w 30 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 15 minut Gotowanie: 10 minut Dodatkowo: 5 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Kapustę oczyścić, poszatkować i sparzyć wrzątkiem.

  2. 2
    Step2Logo

    Jabłko obrać i zetrzeć.

  3. 3
    Step3Logo

    Cebulę obrać i posiekać.

  4. 4
    Step4Logo

    Wymieszać składniki i polać sosem, doprawić cukrem.

  5. 5
    Step5Logo

    SMACZNEGO!

Surówka z kapusty czerwonej z rodzynkami
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję