Wegański dip ziołowy

Tomasz (gotujpl) Tomasz

Gęsty wegański dip na bazie majonezu i śmietany. Świetny do różnego typu potraw, z dodatkiem świeżych ziół. Aromatyczny i prosty w wykonaniu.

gotowe w 10 minut

Łatwe

Twoja notatka

Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać notatkę

Składniki

Przygotowanie: 10 minut

Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:

Metoda przygotowania:

  1. 1
    Step1Logo

    Do przygotowania dipu wykorzystaj duży pojemnik w którym połączysz wszystkie składniki.

  2. 2
    Step2Logo

    Do naczynia wlej 1 szklankę wegańskiego majonezu i pół szklanki śmietany, dorzuć dokładnie posiekaną pietruszkę, łyżeczkę świeżego kopru i szczypiorek. Przypraw dip dodając pieprz cayenne i czarny pieprz.

  3. 3
    Step3Logo

    Dodaj łyżeczkę octu, łyżeczkę sosu worcestesterchire i posiekany ząbek czosnku.

  4. 4
    Step4Logo

    Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki.

Wegański dip ziołowy
Zaloguj się lub zarejestruj się aby dodać ocenę
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję