Zielona musztarda z młodym jęczmieniem
Kupuję młody, mielony jęczmień zielony, który nie wiedziałam, jak jeść, bo to wiadomo; jest w proszku, a proszkiem można się zapchać. Proponowano dodawać do soku, ale mi nie smakowało. Najlepiej mi pasuje z jajkiem, majonezem i oczywiście z musztardą. Wystarczy tylko zmieszać składniki i jeść. Smacznego!
gotowe w 2 minuty
Łatwe
Twoja notatka
Zaloguj się
lub
zarejestruj się
aby dodać notatkę
- Dodaj do książki kucharskiej
- Dodaj do listy zakupów
- Dodaj do ulubionych
- Drukuj
- Wyślij na maila do siebie
- Wyślij artykuł na maila znajomego
Przygotowanie: 2 minuty
Do Twojego przepisu
idealnie pasuje:
Dodaj nową opinie
Zaloguj się
lub
zarejestruj się
aby dodać komentarz