Sortuj według: Nazwy / Popularności / Oceny / Daty dodania

  • Kuleczki mięsne po żydowsku

    Kuleczki mięsne po żydowsku

    Wspaniały mięsny dodatek do ziemniaków i ryżu. Dobrze doprawione, z warzywami w środku - te żydowskie kuleczki mięsne znacznie różnią się od zwykłych klopsów, które zwykliśmy jeść na obiad.

    30 minut

    Łatwe

  • Stek z pomidorami w ziołach

    Stek z pomidorami w ziołach

    Steki mają grono oddanych wielbicieli, dlatego też przygotowanie ich jest dość stresującą czynnością. Stek z pomidorami w ziołach jest pozycją bardzo aromatyczną i przypadnie do gustu zwłaszcza ama...

    60 minut

    Łatwe

  • Stek z antrykotu

    Stek z antrykotu

    Dobrze przyrządzony stek, to kompilacja mięsa z odpowiednio karmionego zwierzęcia, temperatury oraz długości przechowywania go. Czas smażenia również jest istotny i zależny od tego, jak bardzo wypi...

    1 godzina 25 minut

    Trudne

  • Kreplach czyli żydowskie ravioli

    Kreplach czyli żydowskie ravioli

    Kreplach to żydowska forma ravioli, czyli pierożków nadziewanych różnymi rodzajami farszu. Mogą służyć jako dodatek do rosołu oraz jako osobne danie - wtedy najlepiej smakują podsmażone.

    40 minut

    Łatwe

  • Klasyczne amerykańskie hamburgery

    Klasyczne amerykańskie hamburgery

    Klasycznego hamburgera z powodzeniem możemy przyrządzić również w domu. Świeże i pewne składniki oraz prostota z jaką przygotowuje się to danie sprawią, że zapomnimy o budkach z fast foodami już na...

    25 minut

    Łatwe

  • Gulasz wołowy z pieczarkami

    Gulasz wołowy z pieczarkami

    Wariacja na temat klasycznego gulaszu. Czasochłonne przygotowanie rekompensuje nam wspaniały smak i wygląd dania!

    1 godzina 45 minut

    Łatwe

  • Wołowina po chińsku przepis

    Wołowina po chińsku przepis

    Wołowina jest najpopularniejszym mięsem wykorzystywanym w kuchni chińskiej. Z odpowiednią mieszanką warzyw i przypraw, może być wspaniałym obiadem, który na długo pozostanie w pamięci domowników.

    Ocena 3
    Oddano 2 głosy. Średnia ocena: 3

    2 godziny

    Średnie

  • Wołowina pieczona przepis

    Wołowina pieczona przepis

    Wołowina pieczona ma delikatny smak. Możemy podawać ją na ciepło oraz na zimno, jako dodatek do chleba. Przygotowanie wołowiny jest wieloetapowe, jednak warto poświęcić jej trochę czasu.

    13 godzin 20 minut

    Średnie

  • Wołowina duszona przepis

    Wołowina duszona przepis

    Duszona wołowina ma wspaniały aromat i bardzo głęboki smak, który zawdzięcza długiemu kontaktowi z przyprawami. Świetna na rodzinne obiady i romantyczne kolacje.

    3 dni 12 minut

    Średnie

  • Wołowina po burgundzku przepis

    Wołowina po burgundzku przepis

    Wołowina po burgundzku to rodzaj gulaszu wołowego. Potrawa jest specjalnością francuskiego miasta Dijon, które leży w rejonie Burgundii. Świetne danie na uroczysty obiad dla całej rodziny.

    22 minuty

    Łatwe

Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję