Sortuj według: Nazwy / Popularności / Oceny / Daty dodania

  • Zupa chińska kwaśno-pikantna

    Zupa chińska kwaśno-pikantna

    Oto przepis na ostrą, ale bardzo aromatyczną zupę kwaśno-pikantną, podobną do tej, która podawana jest w knajpach azjatyckich. Jest bardzo syta i doskonale rozgrzewa.

    40 minut

    Łatwe

  • Sajgonki

    Sajgonki

    Uwielbiam te małe, tłuste zawijaski kuchni azjatyckiej! W dodatku można je przyrządzić naprawdę szybko. Możemy je jeść razem z ryżem i surówką, albo też maczać w sosie i zajadać palcami.

    Ocena 5
    Oddano 1 głos. Średnia ocena: 5

    20 minut

    Łatwe

Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję