Sortuj według: alfabetycznie / najnowsze / najwyżej oceniane / najczęściej komentowane

Sortuj według: alfabetycznie / data rejestracji

Ranking
globalny
Gotujący
Zobacz stronę
Ekspert
gotuj.pl
Informacje
32767 Tomasz

gotujpl

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

TAK

specjalizacja:

157 --profil-nie-instnieje--

profil-nie-istnieje

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

466 Expert Testowy

expert

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

792 User Testowy

user

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

45

lukas

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

TAK

specjalizacja:

38 Asia

eronnsalis

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

TAK

specjalizacja:

892

italia

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

928

fastfood

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

TAK

specjalizacja:

10

grafika

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

qdfasdasd

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

usertester

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

tomlis

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

130

13322399928810108427

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

13324193819691256514

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

tomek

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

62

sylwiakobus

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

princessa

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

zmrulka

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

wojciechnocznicki

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

0

arek8504

kuchnia_wigilijna.gotuj.pl

NIE

specjalizacja:

Sortuj według: nazwy / daty dodania / popularności / najwyżej oceniane / najczęściej komentowane

  1. Zdrowotne właściwości czekolady

    Zdrowotne właściwości czekolady

    Gorzka czekolada to nie tylko dawka pustych kalorii! Jedna czy dwie kostki dziennie nie tylko nam nie zaszkodzą, ale pozwolą na dostarczenie organizmowi składników, które wspomagają pracę organizmu, poprawiają nastrój i dodają energii.

    czytaj więcej
  2. Drożdże, różne gatunki

    Drożdże, różne gatunki

    Drożdże to rodzaj mikro organizmów- grzybów z rodziny drożdżowatych żyjących w powietrzu wokół nas. Te, wykorzystywane do pieczenia, podobnie jak proszek do pieczenia i soda mają na celu poprawić jakość naszych wypieków. Ich wykorzystanie sprawia, że pieczone dania ładnie wyrastają, zwiększając swą objętość, stają się puszyste i smaczne.

    czytaj więcej
  3. Czym kierować się przy zakupie chleba?

    Czym kierować się przy zakupie chleba?

    Zboża są koniecznym elementem naszej diety. Dlatego, warto zwrócić szczególną uwagę na używane produkty zbożowe- czy te które spożywamy są na pewno zdrowe? W polskiej tradycji chleb króluje już od pokoleń jako główny dodatek do posiłków. Niestety nie wszystkie typy chleba, które kupujemy w piekarniach, sklepach spożywczych i marketach są dobre dla naszego organizmu. Na co należy zatem zwrócić uwagę podczas wyboru chrupkiego bochenka?

    czytaj więcej
  4. Najlepsze przyprawy do Twojej zupy

    Najlepsze przyprawy do Twojej zupy

    Świat przypraw zawiera ogromne bogactwo produktów o różnorakich smakach i zapachach. Każda przyprawa ma inne właściwości, aromat, kolor... W zależności od doboru składników, możemy uzyskać różne smaki i aromaty przyrządzanej potrawy. W przypadku zup, bardzo często, z mdłej i przeciętnej potrawy przyprawy pozwolą uzyskać wykwintne danie, które docenią wszyscy domownicy.

    czytaj więcej
  5. Rozgrzewająca kuchnia jesienią

    Rozgrzewająca kuchnia jesienią

    Jesień to pora chłodnych dni przeplatanych słonecznymi popołudniami, kolorowymi liśćmi i chropowatymi skorupkami kasztanów. Warunki na dworze bywają zdradliwe, dlatego warto zmienić wakacyjne przyzwyczajenia kulinarne i decydować się na posiłki, które będą w stanie pomóc w rozgrzaniu wyziębionego organizmu. Z tego względu warto korzystać ze specjalnych składników, które sprawią, że nasze dania staną się najlepszymi na jesienną aurę.

    czytaj więcej
  6. Blanszowanie warzyw

    Blanszowanie warzyw

    Blanszowanie warzyw to krótkotrwały proces mający na celu oczyszczenia z bakterii i zmiękczenia surowych warzyw. Dzięki tej metodzie warzywa pozostają surowe, posiadają nadal piękne, intensywne kolory, nie tracąc swych witamin (tak jak przy gotowaniu, czy smażeniu warzyw) ani smaku. Jak poprawnie przeprowadzić proces blanszowania?

    czytaj więcej
  1. Data: 26-03-2012 17:36

    Czy wątróbka w tym spaghetti to klasyczny przepis?

    Zobacz dyskusję
  2. adamp Data: 16-04-2012 11:46

    Raczej nie

    Zobacz dyskusję
  3. bezglutenowa Data: 14-06-2012 16:08

    Ale zawsze wygląda interesująco!

    Zobacz dyskusję
  4. fastfood Data: 25-07-2012 11:26

    Witam wszystkich fanów gotowania. Tytułuję się Fastfood i jestem amatorem szybkiego jedzenia. Uroczyście obiecuję wrzucać tu przepisy, które nie będą wymagać od długich sesji przy kuchence! Pozdrawiam!

    Zobacz dyskusję
Jak prawie wszystkie strony internetowe również i nasza korzysta z plików cookie. Zapoznaj się z regulaminem, aby dowiedzieć się więcej. Akceptuję